Artikler

Læs om hvad der rører sig i den faglige kommunikation. Alle artikler er skrevet af k1 medlemmer og derfor er der her mulighed for at få input og meninger fra forskellige faggrupper og brancher.

Har du en artikel – eller idé til en? Så send en mail til Peter Zeuthen eller Eva Vestrheim.

Bestyrelsen 2020

Forpersonstanker – november 2020

Heldigvis har pandemien ikke slukket vores handlekraft, men i stedet skruet op for webinarerne. Endnu et webinar er stadig i 2020-pipelinen: Den 25. november giver Securitas os et indblik i deres arbejde med at engagere 370.000 medarbejdere i 55 lande i et nyt purpose.
Jes Andersen

Boganmeldelse – test dine idéer

Med ”Test dine idéer” får du simple, og stærkt visuelle, beskrivelser af alt hvad du skal bruge for at udføre, strukturere og validere test af idé og produkt.

Boganmeldelse – ”Giv dit brand en personlig stemme”

”Giv dit brand en personlig stemme” af Louise Bonfils Høck er en overraskende grundig gennemgang af emnet influencermarketing – særligt størrelsen på bogen taget i betragtning.

K1 generalforsamling 2020: Forpersonens beretning

Selvom vi ikke starter året med en fest, så synes jeg bestemt, at vi kan slutte det gamle med en fejring.

Brug for kommunikatører til at skabe legitimitet

Vores bud er Det meningsfulde samfund, hvor en genaktivering af medborgeren som ildsjæl og dermed ønsket om at værne om fællesskabet og bidrage til sammenhængskraften spiller en afgørende rolle.

Forpersonstanker – august

Forleden blev jeg spurgt om, hvad jeg mener, er en kommunikatørs faglighed... det er ikke første gang, jeg er blevet spurgt, og jeg tænker heller ikke, at jeg er den eneste kommunikatør, der har fået det spørgsmål.