Forpersonstanker – november 2020

Heldigvis har pandemien ikke slukket vores handlekraft, men i stedet skruet op for webinarerne. Endnu et webinar er stadig i 2020-pipelinen: Den 25. november giver Securitas os et indblik i deres arbejde med at engagere 370.000 medarbejdere i 55 lande i et nyt purpose.

Efter K1 Kommunikationsforenings virtuelle generalforsamling, hvor den nye sammensætning af bestyrelsen blev valgt ind, har vi afholdt vores første bestyrelsesmøde. Her var et vigtigt første punkt på dagsordenen at konstituere os. Og det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til en ny næstforperson, nemlig Charlotte Kongsted.

Charlotte har været en vigtig del af K1, siden hun første gang mødte os ved en generalforsamling på Københavns Universitet. Allerede inden hun havde mødt nogen i K1, havde hun takket ja til at være tovholder for en workshop, og netop dette gå-på-mod har vi nydt godt af lige siden. Charlotte løser K1-opgaver på daglig basis, og jeg ved, at for mange af jer, har Charlotte været jeres første relation til K1. Derfor er det både velfortjent og en stor glæde for os i foreningen, at Charlotte har valgt at løfte et endnu større ansvar. Tillykke til Charlotte – og til alle os andre. 

Således tæller K1s bestyrelse lutter stærke og engagerede kræfter, og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til hver og en for den store frivillige indsats, der ikke er blevet nemmere under pandemien. Jeg ser frem til endnu et år i jeres selskab!

K1s Bestyrelse

Jesper Steen Mortensen
Jesper Sloth Møller
Julie Stenderup
Eva Vestrheim
Karl-Heinz Pogner
Pelle Nilsson, kasserer
Charlotte Kongsted, næstforperson
Katrine Ninn-Grønne, forperson

Endelig skal der lyde et højlydt ‘tak for indsatsen’ til de bestyrelsesmedlemmer, der i år valgte at træde ud af bestyrelsen for bl.a. at fokusere på at holde aktivitetsniveauet oppe uden for bestyrelseslokalet. Anders Rendtorff, Anders Schroll og Eva Kistrup – vi glæder os til endnu flere spændende aktiviteter sammen med jer.

Og nu til eventlisten… For heldigvis har pandemien ikke slukket vores handlekraft, men i stedet skruet op for webinarerne. Nogle gange endda gennem en meget hurtig omstilling fra et fysisk til et virtuelt setup. Det var fx tilfældet ved eventen den 29. oktober ”Forbedring af kundekommunikation – en forretningsdrevet handling”. Her fik vi indblik i konkrete cases fra Nordea Danmark, der illustrerede deres perspektiver og erfaringer med kundekommunikation.

Den 11. november blev webinaret ”Sådan får du succes med influencermarketing” afholdt i samarbejde med Louise Bonfils Høck og Mindshare.

Endnu et webinar er stadig i 2020-pipelinen: Den 25. november giver Securitas os et indblik i deres arbejde med at engagere 370.000 medarbejdere i 55 lande i et nyt purpose. 

Og husk, hvis du har en idé til et webinar, så hold dig endelig ikke tilbage. Skriv til k1@k1kommunikationsforening.dk, og vi hjælper dig godt videre.

Vi glæder os til at se dig online!

De bedste hilsner
Katrine Ninn-Grønne, Forperson i K1 Kommunikationsforening

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere