Derfor er det fedt at være studerende i K1

Tekst: Emilie Linders Billede: Emilie Linders Som nyt medlem i det kommunikationsfaglige netværk K1, deltog jeg i K1’s salon om relationen mellem topleder og kommunikationsrådgiver. Dette var imidlertid ikke mit første møde med K1 – i september måned deltog jeg ligeledes i et andet af netværkets arrangementer, dog i forskningsregi. Udover studierne er jeg nemlig en del af forskningsprojektet ”Fremtidens Rådgiver”, som Københavns Universitet står bag, og det var i den forbindelse, at jeg tilbage i september stiftede bekendtskab med K1. I K1 er medlemmerne nemlig lige så interesserede i at definere den gode rådgiver og ikke mindst at udruste og skabe fremtidens kommunikationsrådgiver, som vi er i forskningsgruppen, hvorfor vi i september fik lov til at få et indblik i kommunikationsdirektørens tanker om, hvornår rådgivning skaber mest værdi og ikke mindst medlemmernes tanker om det at være en god rådgiver i praksis. Læs mere her K1s samtalesaloner – En ny måde at forske på Det var samtidigt også til dette arrangement, at jeg erfarede, at K1 ikke blot er et kommunikationsfagligt netværk for erfarne professionelle kommunikatører, men i lige så høj grad henvender sig til kommunikationsstuderende som jeg, der brænder for at være med til at skabe og videreudvikle den kommunikative faglighed. Derfor krævede det heller ikke megen overvejelse, før jeg besluttede at blive en del af K1. Og hvorfor bør andre i min situation så gøre det samme? Hvad får man ud af at være medlem, og hvad får de andre medlemmer ud af, at du melder dig ind? Lad mig prøve at præcisere dette ved at vende tilbage til artiklens udgangspunkt: K1-salonen d. 1. november. Ganske vist handlede K1-salonen om, hvad der sker i relationen mellem topleder og rådgiver, men det betyder ikke, at din viden som kommende kommunikationsprofessionel ikke har værdi. I K1 bidrager alle til dialog på tværs af brancher og erfaringsniveau, og dine input er lige så vigtige som alle andres. Dette giver dig samtidig et bedre indblik i de forskellige brancher inden for kommunikationsfaget, og hvordan man på tværs af disse kan løfte kvaliteten for faget generelt.  K1’s formand Anders M. Rendtorff interviewer hospitalsdirektør, Per Christiansen og rådgiver Julie Relsted Så hvis du ikke allerede er medlem af det engagerede og skarpe KOMmunity, vil jeg klart anbefale dig at blive det! Vores næste arrangement er d. 8. november og handler om aktivering af ildsjæle – det bliver sjovt, fagligt og med et højt engagement som altid! Så kig forbi, få udvidet dit netværk, og mød en masse engagerede kommunikatører med ambitioner for kommunikationsfaget.  

Tekst: Emilie Linders

Billede: Emilie Linders

Som nyt medlem i det kommunikationsfaglige netværk K1, deltog jeg i K1’s salon om relationen mellem topleder og kommunikationsrådgiver. Dette var imidlertid ikke mit første møde med K1 – i september måned deltog jeg ligeledes i et andet af netværkets arrangementer, dog i forskningsregi.

Udover studierne er jeg nemlig en del af forskningsprojektet ”Fremtidens Rådgiver”, som Københavns Universitet står bag, og det var i den forbindelse, at jeg tilbage i september stiftede bekendtskab med K1. I K1 er medlemmerne nemlig lige så interesserede i at definere den gode rådgiver og ikke mindst at udruste og skabe fremtidens kommunikationsrådgiver, som vi er i forskningsgruppen, hvorfor vi i september fik lov til at få et indblik i kommunikationsdirektørens tanker om, hvornår rådgivning skaber mest værdi og ikke mindst medlemmernes tanker om det at være en god rådgiver i praksis.

Læs mere her

K1s samtalesaloner – En ny måde at forske på

Det var samtidigt også til dette arrangement, at jeg erfarede, at K1 ikke blot er et kommunikationsfagligt netværk for erfarne professionelle kommunikatører, men i lige så høj grad henvender sig til kommunikationsstuderende som jeg, der brænder for at være med til at skabe og videreudvikle den kommunikative faglighed. Derfor krævede det heller ikke megen overvejelse, før jeg besluttede at blive en del af K1. Og hvorfor bør andre i min situation så gøre det samme? Hvad får man ud af at være medlem, og hvad får de andre medlemmer ud af, at du melder dig ind? Lad mig prøve at præcisere dette ved at vende tilbage til artiklens udgangspunkt: K1-salonen d. 1. november.

Ganske vist handlede K1-salonen om, hvad der sker i relationen mellem topleder og rådgiver, men det betyder ikke, at din viden som kommende kommunikationsprofessionel ikke har værdi. I K1 bidrager alle til dialog på tværs af brancher og erfaringsniveau, og dine input er lige så vigtige som alle andres. Dette giver dig samtidig et bedre indblik i de forskellige brancher inden for kommunikationsfaget, og hvordan man på tværs af disse kan løfte kvaliteten for faget generelt.

 K1’s formand Anders M. Rendtorff interviewer hospitalsdirektør, Per Christiansen og rådgiver Julie Relsted

Så hvis du ikke allerede er medlem af det engagerede og skarpe KOMmunity, vil jeg klart anbefale dig at blive det! Vores næste arrangement er d. 8. november og handler om aktivering af ildsjæle – det bliver sjovt, fagligt og med et højt engagement som altid! Så kig forbi, få udvidet dit netværk, og mød en masse engagerede kommunikatører med ambitioner for kommunikationsfaget.

 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere