Formandstanker – december 2019

2019 formåede endnu en gang at demonstrere det store potentiale i at lade viden og tid være vores valuta i stedet for høje kontingenter.

I medlemsmailen fra november skrev jeg om, at indholdet i K1 Kommunikationsforening, er skabt af medlemmerne. At vi ikke kan klare os uden jeres frivillige bidrag. Og så prøvede jeg at gøre det nemt og overskueligt at komme videre. Hovedpointen var enkel: Skriv til K1@K1kommunikationsforening.dk, og vi får dig godt i gang.

Denne gang har jeg lyst til at komme med lidt eksempler på medlemmernes bidrag. En relativt enkel opgave, for 2019 formåede endnu en gang at demonstrere det store potentiale i at lade viden og tid være vores valuta i stedet for høje kontingenter. 

Så lad os starte på novembers high!! For den 15. november afholdt vi konferencen Fremtidens Rådgiver 2019. Det absolut største arrangement i 2019 og i K1’s levetid med mere end 300 tilmeldte. En elegant kulmination på K1’s gennemgående tema omkring rådgiverrollen og forskningsprojektet omkring toplederrådgivning.

Højdepunkter fra Fremtidens Rådgiver 2019. Video af Charlotte Kongsted.

November bød også på årets crowdpleaser, da intern kommunikation kom på programmet hos Scandic. Det faldt på et tørt sted, og kun 17 timer efter invitationen var sendt ud, måtte vi melde udsolgt. Bare rolig, opfordringen til et ekstranummer er givet videre. Og ellers kan du høre lidt af højdepunkterne til vores nytårstaffel d. 5. februar 2020.

Helt tilbage i april fokuserede vi på de unge kommunikatører og inviterede alle nysgerrige studerende og nyuddannede til at løse en case med erfarne kommunikatører. Falck leverede den spændende case, som næppe kunne overgås i aktualitet. 

Kaspar Bach Habersaat, Vice President, Global Branding & Communications hos Falck, præsenterer casen.

Falck-casen understregede også relevansen af K1’s insisteren på kommunikatørens etiske ansvar. Et ansvar, som vi første gang samlede kommunikatører om ved Eurocomm ’18, og siden har arbejdet med ved vores etik-lab, i artikler og i den stadig stærke etik-arbejdsgruppe. 

Således har året budt på mange interessante vinkler på kommunikationsfaget, primært ved events, men også gennem spændende artikler, som redaktionen leverer i en stabil strøm.
Endelig skal vi heller ikke glemme det vigtige bidrag, som sikres bag kulisserne. 

Medlemsadministration, markedsføring og eventplanlægning er store, vigtige opgaver, som løses med imponerende stabilitet. Dét, kombineret med gode venners økonomiske bidrag, gør at vi har kunnet tilbyde i alt 25 events i løbet af 2019 for kun 200 kr. pr. medlem.

Og jeg tør godt love, at der kommer endnu mere i det kommende år. Vi lægger hårdt ud i januar og sætter fokus på verdensmålskommunikation i FN Byen den 23. januar – et tema, som I kommer til at høre meget mere om i 2020. Den 28. januar er emnet ‘kvinder i topledelse’. Og 5. februar mødes vi igen til hygge og inspiration ved vores nytårstaffel. Det er da en meget god start. 

Med disse ord, tusind tak for endnu et forrygende år i vores helt særlige kommunikationsforening. 

Hilsen Katrine Ninn-Grønne
Formand i K1 Kommmunikationsforening

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere