Formandstanker – februar 2020

Det er en stor fornøjelse at kunne introducere dig for vores nyeste eventkoncept, der gør det lidt nemmere for dig at komme i gang. Vi kalder det: 'Dit KS/K1 event'!

Hvor har jeg glædet mig til at skrive denne månedsmail, for jeg har noget rigtig spændende at fortælle.

Som du nok ved, er events og det fysiske møde det primære omdrejningspunkt i K1, og hvis jeg selv skal sige det, så er vi lykkedes ganske fint med det over de sidste par år. Både i 2018 og 2019 kunne vi invitere til over 20 arrangementer og her halvvejs inde i februar holder vi vores kadence med i snit to arrangementer om måneden.

Vi lagde året ud med verdensmålskommunikation i FN Byen, fortsatte med Kvinder i topledelse hos Advice og slog et smut forbi Codan til nytårstaffel. I næste uge går turen til Klima-, Energi og Forsyningsministeriet, hvor Ungeklimarådet får sparring og rådgivning (pro bono) af erfarne kommunikatører fra K1. Et spændende nyt koncept, der viser, at K1’s medlemmer gerne deler ud af deres viden.

Og det er denne åbenhed, der kernen i vores foreløbige succes. Vores produkt er nemlig medlemmernes viden og engagement. Vi kan kun tilbyde events, hvis K1’s medlemmer arrangerer dem. Og det kan ikke anerkendes nok, når et event realiseres – for det er en stor opgave at være eventmager. Det kræver tid og overskud; der skal findes lokaler og forplejning; programmet skal lægges, eventen skal markedsføres, og dagen skal sættes af. K1’s platform og deres ansvarlige (der også arbejder frivilligt) hjælper med meget, men opgaven er stadig stor. Og den løses altså kun, hvis K1’s medlemmer træder til. 

Derfor er det en stor fornøjelse at kunne introducere dig for vores nyeste eventkoncept, der gør det lidt nemmere for dig at komme i gang. Vi kalder det: ‘Dit KS/K1 event’! 

‘Dit KS/K1 event’ er et resultat af vores gode samarbejde med Kommunikation & Sprog, og det går i al sin enkelthed ud på, at vi har seks events i kalenderen, hvor der hverken er projektleder, tema eller program. Til gengæld er der styr på lokaler og forplejning. 

Dermed er en stor del af det omfattende planlægningsarbejde gjort, og du kan gøre din debut som arrangør i K1 med så få praktiske forhindringer som muligt. K1 hjælper naturligvis med sparring og vejledning ift. platformen, men eventen er din. Det betyder også, at du kan vælge præcis, hvad det skal indeholde, blot med tanke for, at K1 er stedet, hvor vi undersøger, udforsker og udvikler kommunikationsfaget.

Er du (og en makker eller tre) klar til at tage ansvar for et arrangement, så skriv til k1@k1kommunikationsforening.dk med dit forslag til et program. 

Jeg glæder mig meget til at læse, hvordan du vil dele ud af din viden. 

De bedste hilsner 

Katrine Ninn-Grønne 
Formand i K1 Kommunikationsforening

Læs mere om ‘Dit KS/K1 event’ på de dertil oprettede events på K1kommunikationsforening.dk.