SÅ ER DET TID TIL SUMMIT i K1

WHAT’S IN IT FOR YOU Endnu et berigende år i K1 er gået og tiden nærmer sig vores Summit; den årlige generalforsamling. Der hvor vi kan høste, hvad vi har sået, der hvor vi kan se hvordan de små bidrag og fællesskabet har båret frugt og skabt noget større. End sidste år og end det, vi troede var muligt. Vi har fået flere medlemmer, større engagement fra flere, og det skal fejres. Årets gennemgående temaer har været ”ildsjæle”, ”kreativ kommunikation”, ”rådgiverens rolle” og ”etisk kommunikation”, som er blevet belyst på mangfoldige måder. På årets Summit, vil vi lægge låg på disse emner, og brainstorme sammen om mulige temaer i år 2019. K1 er rammerne, men ellers kan DU præge foreningen lige så meget, som DU vil. Kun din kreativitet sætter grænser. Kom og netværk med de andre K1’ere. Dem som du kender, og dem som du endnu ikke kender, men som du snart vil lære at kende. Herlighederne løber ad stablen; oktober 2018 i KU’s lokaler. Tilmeld dig før din nabo, og ved din tilmelding, noter dit favorittema, det du brænder for at arbejde med. Vi glæder os til at se dig. Der vil løbende komme mere information og et mere specifikt program. Alt, du behøver at vide lige nu er, at du skal til Summit 4. okt. Og at du skal reflektere lidt over hvad du egentlig rigtig brænder for…

WHAT’S IN IT FOR YOU

Endnu et berigende år i K1 er gået og tiden nærmer sig vores Summit; den årlige generalforsamling. Der hvor vi kan høste, hvad vi har sået, der hvor vi kan se hvordan de små bidrag og fællesskabet har båret frugt og skabt noget større. End sidste år og end det, vi troede var muligt.

Vi har fået flere medlemmer, større engagement fra flere, og det skal fejres.

Årets gennemgående temaer har været ”ildsjæle”, ”kreativ kommunikation”, ”rådgiverens rolle” og ”etisk kommunikation”, som er blevet belyst på mangfoldige måder.

På årets Summit, vil vi lægge låg på disse emner, og brainstorme sammen om mulige temaer i år 2019.

K1 er rammerne, men ellers kan DU præge foreningen lige så meget, som DU vil. Kun din kreativitet sætter grænser.

Kom og netværk med de andre K1’ere. Dem som du kender, og dem som du endnu ikke kender, men som du snart vil lære at kende.

Herlighederne løber ad stablen;

  1. oktober 2018 i KU’s lokaler.

Tilmeld dig før din nabo, og ved din tilmelding, noter dit favorittema, det du brænder for at arbejde med.

Vi glæder os til at se dig.

Der vil løbende komme mere information og et mere specifikt program. Alt, du behøver at vide lige nu er, at du skal til Summit 4. okt. Og at du skal reflektere lidt over hvad du egentlig rigtig brænder for…