Nyt fra K1: Juni 2022

Vi har bevæget os ind i sommeren, og det betyder ferie, og ikke så meget K1.

Vi har bevæget os ind i sommeren, og det betyder ferie, og ikke så meget K1. Vi nåede dog heldigvis lige et lille svirp med halen i vores kommunikationsfællesskab, da vi i sidste uge mødtes til en gammel klassiker, K1 Kaffe.  

Endnu engang beviste det fysiske møde sit værd. Selv når vi kun er fem samlet til en uformel snak, præges samtalen af ideer, inspiration og begejstring for kommunikationsfaget. I løbet af en lille time kom vi omkring K1’s historie og visioner, kaffedrikkernes baggrund og fælles interesser, for til sidst at idéudvikle på hele to idéer til events.  

Det sjove er nemlig, at lige så snart man hører, at K1 Kommunikationsforening er en platform, som gør det muligt at nørde med de aspekter af kommunikation, man selv brænder for – og at man her kan finde nogen at gøre det med – så begynder ideerne at vælte frem. Og når man samtidig kan se, at der er en bestyrelse og et netværk, der kan hjælpe med meget af den praktiske koordinering… ja, så er det jo bare at trykke på speederen. Så nu håber vi snart at kunne byde velkommen til to nye arrangementer!  

Og for dem, der skulle være i tvivl, så er det præcis, det her som K1 handler om. At vi hver især bidrager til aktiviteter, så alle i netværket kan blive klogere – en slags kommunikations-open-source-platform…  

Dette bringer mig så også til bestyrelsens rolle. For hvad er det præcis, at de nuværende ni medlemmer er optaget af til bestyrelsesmøderne. Jo, det er sådan set ret simpelt – vi er optaget af at gøre det så nemt som muligt for jer at lave de events, I har lyst til. Så vi vedligeholder administrationsmodulet og hjemmesiden, vi opretter events og sender invitationer, finder samarbejdspartnere og sponsorer, og vi laver skabeloner og guides. For eksempel har vi lige udarbejdet nye fine vejledninger til events.

Og alt det gør vi i håbet om, at I alle sammen vil dele ud af jeres viden, inspirere andre til at gøre det samme og på den måde udvikle kommunikation! Så overvej om det ikke er til efteråret, at din idé skal have luft under vingerne. I så fald kommer det i godt selskab, for til efteråret holder vi traditionen tro vores K1 Summit, og som sædvanlig bliver det i skønne rammer hos vores gode venner på Københavns Universitet, der også sørger for, at vi får lidt mad og drikke.  

K1 Summit er vores fælles fejring, og det er også her, at du kan melde dig mere aktivt under K1 fanerne. Både som arrangør af dit helt eget event eller måske som bestyrelsesmedlem?? Alt afhængig af om du er mest til eventplanlægning eller platformsunderstøttelse! 

Under alle omstændigheder, så sæt kryds i kalenderen den 29. september kl. 15.00 – og så vil jeg allerede nu glæde mig til at se dig! 

De bedste hilsner  

Katrine Grønne 

Forperson, K1 Kommunikationsforening 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere