Jesper Andersen: Min sommerferielæsning

Dette års sommerferielæsning byder på en ny model for strategisk PR, en 8-trins model til at blive en bedre rådgiver, en tour-de-force af kommunikationsmåling og en fantastisk ny metode til konflikthåndtering på sociale medier. De skønne temperaturer, vi nyder for tiden, er som skabt til at ligge på stranden eller solsengen med en god bog. Og foråret har i dén grad velsignet os med spændende faglitteratur, vi kan fordybe os i. Her er link til min stak af sommerferielæsning, som jeg glæder mig til at kaste mig over denne sommer:  Jesper Andersen er strategisk rådgiver og international keynote speaker med speciale i kommunikationsmåling. 

Dette års sommerferielæsning byder på en ny model for strategisk PR, en 8-trins model til at blive en bedre rådgiver, en tour-de-force af kommunikationsmåling og en fantastisk ny metode til konflikthåndtering på sociale medier. De skønne temperaturer, vi nyder for tiden, er som skabt til at ligge på stranden eller solsengen med en god bog. Og foråret har i dén grad velsignet os med spændende faglitteratur, vi kan fordybe os i.

Her er link til min stak af sommerferielæsning, som jeg glæder mig til at kaste mig over denne sommer: 

Jesper Andersen er strategisk rådgiver og international keynote speaker med speciale i kommunikationsmåling. 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere