K1 – Danmarks faglige kommunikations-community er her, vil du være med?

 Engagerede K1’ere under workshop på Summit Tekst: Cecilie Schiøth Larsen Billede: Eva Vestrheim K1 Summit K1 Summit er et fremragende eksempel på, hvordan du kan blive en del af et fagligt fællesskab. Fordi K1 Summit var aftenen, hvor alt gik op i en højere enhed.  ”Der er højt til loftet, der er latter og der er smil men samtidig er alle interesserede i en fælles faglighed – kommunikation. Dette års Summit bekræfter netop dette. Det fantastiske er, at hvert enkelt medlem får medbestemmelse og medvirken, men også medskabelse fra start.” Karl-Heinz Pogner, Associate Professor CBS. Store ambitioner  K1 skaber en uhøjtidelig kombination af en legende atmosfære, gensidig interesse og en høj eufori omkring kommunikationsfagets udvikling. K1 Summit er en af de mange muligheder, man får som medlem i K1. Vigtigst af alt er K1 en unik indgang til at påvirke fremtidig kommunikation – et fællesskab, som favner høje ambitioner om at skabe og videreudvikle den kommunikative faglighed.  En af K1s ildsjæle, Jesper Sloth Møller, Rigshospitalet Forkæl dit faglige netværk Men ikke nok med dette. Du styrker også dit eget netværk. ”Jeg er vild med, hvor meget netværk der er!” forklarer Kathrine Michagin, Kommunikations- og marketingsmanager. K1 samler forskelligheder, fra studerende til topledere i højtprofilerede virksomheder. Det personlige møde er styrken. For Julie Stenderup, Projektleder i Gyldendal er K1 Summit højdepunktet for netop dette. ”Det er altid en fornøjelse at samles for at værne om ens netværk, men også at udvide det – det er styrken.” uddyber Julie. Det skal være sjovt! Pelle Nilsson, Direktør i Resonans Kommunikation er stensikker, ”det er total K1 agtigt. Grundet den fantastiske kombination af høj faglighed, nysgerrighed på at mobilisere kommunikationsfaget samtidigt med, at det har været sjovt – det er vigtigt. Det skal være sjovt” . Pelle Nilsson, Direktør K1 Summit er blot en af mange muligheder for kommende eller nuværende kommunikationsprofessionelle. Der sættes stor pris på den varme atmosfære kombineret med de store tanker. Det næste arrangement stiller skarpt fokus på toplederkommunikation – kom og vær med og bliv en del af Danmarks sjoveste og skarpeste KOMmunity.  Præsentation af vores workshops      

 Engagerede K1’ere under workshop på Summit

Tekst: Cecilie Schiøth Larsen

Billede: Eva Vestrheim

K1 Summit

K1 Summit er et fremragende eksempel på, hvordan du kan blive en del af et fagligt fællesskab. Fordi K1 Summit var aftenen, hvor alt gik op i en højere enhed.  ”Der er højt til loftet, der er latter og der er smil men samtidig er alle interesserede i en fælles faglighed – kommunikation. Dette års Summit bekræfter netop dette. Det fantastiske er, at hvert enkelt medlem får medbestemmelse og medvirken, men også medskabelse fra start.” Karl-Heinz Pogner, Associate Professor CBS.

Store ambitioner 

K1 skaber en uhøjtidelig kombination af en legende atmosfære, gensidig interesse og en høj eufori omkring kommunikationsfagets udvikling. K1 Summit er en af de mange muligheder, man får som medlem i K1. Vigtigst af alt er K1 en unik indgang til at påvirke fremtidig kommunikation – et fællesskab, som favner høje ambitioner om at skabe og videreudvikle den kommunikative faglighed.

 En af K1s ildsjæle, Jesper Sloth Møller, Rigshospitalet

Forkæl dit faglige netværk

Men ikke nok med dette. Du styrker også dit eget netværk. ”Jeg er vild med, hvor meget netværk der er!” forklarer Kathrine Michagin, Kommunikations- og marketingsmanager. K1 samler forskelligheder, fra studerende til topledere i højtprofilerede virksomheder. Det personlige møde er styrken. For Julie Stenderup, Projektleder i Gyldendal er K1 Summit højdepunktet for netop dette. ”Det er altid en fornøjelse at samles for at værne om ens netværk, men også at udvide det – det er styrken.” uddyber Julie.

Det skal være sjovt!

Pelle Nilsson, Direktør i Resonans Kommunikation er stensikker, ”det er total K1 agtigt. Grundet den fantastiske kombination af høj faglighed, nysgerrighed på at mobilisere kommunikationsfaget samtidigt med, at det har været sjovt – det er vigtigt. Det skal være sjovt

. Pelle Nilsson, Direktør

K1 Summit er blot en af mange muligheder for kommende eller nuværende kommunikationsprofessionelle. Der sættes stor pris på den varme atmosfære kombineret med de store tanker. Det næste arrangement stiller skarpt fokus på toplederkommunikation – kom og vær med og bliv en del af Danmarks sjoveste og skarpeste KOMmunity.

 Præsentation af vores workshops

 

 

 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere