Intro:

  I dette nummer ser vi nærmere på vores etik som kommunikatører. Pelle Nilsson diskuterer i lederen om vi skulle indføre et kommunikatørløfte. Vi dækker EUROCOMM18, der fandt sted i København i April. Læs også interviewet med danske Michael Nord, der nu arbejder internationalt og har stort udbytte af det internationale netværk. Du kan også læse om hvordan Pandora og Velux skaber bedre samarbejde på tværs af grænserne med webbaserede kommunikationsværktøjer. Og endelig er der flere arrangementer og møder, hvor du får ny inspiration og viden.

 

I dette nummer ser vi nærmere på vores etik som kommunikatører. Pelle Nilsson diskuterer i lederen om vi skulle indføre et kommunikatørløfte.

Vi dækker EUROCOMM18, der fandt sted i København i April. Læs også interviewet med danske Michael Nord, der nu arbejder internationalt og har stort udbytte af det internationale netværk.

Du kan også læse om hvordan Pandora og Velux skaber bedre samarbejde på tværs af grænserne med webbaserede kommunikationsværktøjer.

Og endelig er der flere arrangementer og møder, hvor du får ny inspiration og viden.