Deltag i EuroComm '18 – årets kommunikationskonference i Danmark

Den 9. og 10. april finder årets internationale kommunikations-konference EuroComm ’18 sted i København. Den organiseres af International Association of Business Communicators (IABC) med hjælp fra K1. Tema: Communication, Technology & Participation EuroComm ’18 byder på næsten 30 danske og internationale speakere i en 3-sporet konference med oplæg, paneler og workshops. Det samlende tema er ‘Communication, Technology & Participation’ og mange af præsentationerne vil på forskellig vis kredse om samspillet mellem disse emner i moderne kommunikation. Læs alt om EuroComm ’18, se programmet og speakerne og køb billetter her. Priserne ligger på €425 for IABC-medlemmer eller €525 for ikke-medlemmer af IABC. Studerende kan komme med for €95. Få €50 rabat som K1-medlem Husk, at du som indmeldt K1-medlem kan få en billet-kode, som giver dig en rabat på €50, når du køber billet til EuroComm ’18! Rabatten gælder uanset om du vælger billet som IABC-medlem eller ej, så længe du bare indtaster koden. Dette gælder dog kun kontingentbetalende medlemmer – det er med andre ord ikke nok blot at få vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook. Open Space – et unikt, involverende format for læring i grupper EuroComm er årets mest spændende konference – ikke mindst på grund af agendaen på dag 2, som er afsat til såkaldt ‘Open Space’. Det er et format, hvor konferencens deltagere selv organiserer sig efter egne interesser og sætter dagsordenen for, hvad der skal diskuteres. Alle kan tage ordet om det, de har på hjerte, og alle kan bidrage med synspunkter og input. IABC har tidligere gennemført Open Space ved andre konferencer, og det involverende format har været en kæmpe succes hver gang. Derfor er vi i K1 meget spændte på at være med til at rulle det ud i så stor en målestok for første gang i Danmark. Du kan læse mere om Open Space OpenSpaceWorld.ORG: “What is Open Space Technology” og i denne Linkedin artikel af Ian Andersen, Participatory Leadership Advisor i Europa Kommissionen: “You change it, you own it”. Københavns Universitet danner rammen om konferencen Københavns Universitet støtter op om konferencen og den læring og idéudveksling, der skal foregå, ved at lægge lokale til i den historiske, smukke og traditionsrige festsal i Fiolstræde 44.  

Den 9. og 10. april finder årets internationale kommunikations-konference EuroComm ’18 sted i København. Den organiseres af International Association of Business Communicators (IABC) med hjælp fra K1.

Tema: Communication, Technology & Participation
EuroComm ’18 byder på næsten 30 danske og internationale speakere i en 3-sporet konference med oplæg, paneler og workshops. Det samlende tema er ‘Communication, Technology & Participation’ og mange af præsentationerne vil på forskellig vis kredse om samspillet mellem disse emner i moderne kommunikation.

Læs alt om EuroComm ’18, se programmet og speakerne og køb billetter her. Priserne ligger på €425 for IABC-medlemmer eller €525 for ikke-medlemmer af IABC. Studerende kan komme med for €95.

Få €50 rabat som K1-medlem
Husk, at du som indmeldt K1-medlem kan få en billet-kode, som giver dig en rabat på €50, når du køber billet til EuroComm ’18! Rabatten gælder uanset om du vælger billet som IABC-medlem eller ej, så længe du bare indtaster koden.

Dette gælder dog kun kontingentbetalende medlemmer – det er med andre ord ikke nok blot at få vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook.

Open Space – et unikt, involverende format for læring i grupper
EuroComm er årets mest spændende konference – ikke mindst på grund af agendaen på dag 2, som er afsat til såkaldt ‘Open Space’.

Det er et format, hvor konferencens deltagere selv organiserer sig efter egne interesser og sætter dagsordenen for, hvad der skal diskuteres. Alle kan tage ordet om det, de har på hjerte, og alle kan bidrage med synspunkter og input.

IABC har tidligere gennemført Open Space ved andre konferencer, og det involverende format har været en kæmpe succes hver gang. Derfor er vi i K1 meget spændte på at være med til at rulle det ud i så stor en målestok for første gang i Danmark.

Du kan læse mere om Open Space OpenSpaceWorld.ORG: “What is Open Space Technology” og i denne Linkedin artikel af Ian Andersen, Participatory Leadership Advisor i Europa Kommissionen: “You change it, you own it”.

Københavns Universitet danner rammen om konferencen
Københavns Universitet støtter op om konferencen og den læring og idéudveksling, der skal foregå, ved at lægge lokale til i den historiske, smukke og traditionsrige festsal i Fiolstræde 44.

 

Efterlad en kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere